2009. szeptember 30., szerda

RELOAD

Afrikai túránk óta nem jelentkeztünk, pedig nagyon sok dolog történt velünk. Egyrészt visszazökkentünk a hétköznapokba és csapatunk újból nekifogott a léghűtéses Volkswagenek szerelésének és felújításának.

Ahogy azt látjátok designváltáson ment át oldalunk, ahol ezek után szeretnénk ízelítőt mutatni elkészült munkáinkból, azok munkafolyamairól és beszámolni az eseményekről amik velünk történtek.
A nyár folyamán több bogártalálkozón is megfordultunk, legutóbb a sógoroknál Fürstenfeldben jártunk Ausztria egyik legszínvonalasabb találkozóján. Egy nagyon szép környezetben több mint 350 léghűtéses VW gyűlt össze igazi ritkaságokat felvonultatva a sorok között. Csak, hogy pár példát említsünk, láthattunk Fridolint, Karmann Ghia-kat, több T1-t köztük kettő Barndoort is, és talán a legnagyobb szenzációnak számító Schwimmwagenek úszóparádéját is megnéztük a fürstenfeldi szabadstarnd medencéjében. Persze nem mehettünk el csodálozás nélkül az egyedire épített Speedsterek és kabriók mellett sem. Talán ezzel a pár képpel meg tudjuk mutatni, hogy nem mindennapi eseményen vettünk részt.