2010. március 24., szerda

Baja-k

Hétfőn ismét nagyon beindult a munka. A megrendelésre épülő Baja-Bug - ahogy arról már írtunk - az összerakási fázisban van. Mára elkészült az első futómű is, bár az amerikából érkezett emelő tengelycsonkkal kicsit meggyűlt a bajunk a méretek és a zoll menetek miatt. A fényezésre várunk, hogy utána teljes gőzzel nekikezdhessünk az összeszerelésnek.
És hogy miért a többesszám? Titkos tervünk volt már amikor a Suzuki építésének nekikezdtünk, hogy csapatot indítunk a Bamako-Rallyra. Nemrégiben Tomi "betartalékolt" egy elég jó bogár alapot... Hát Robi már hétfőn kezelésbe vette a vasat. Annyira, hogy nap végére már fel voltak illesztve az új műanyag elemek a bogárkasztnira. Ma pedig már ott tartottunk, hogy a csiszolás után az alapozó réteg is felkerült. Egy jó kis versenygép építése a cél.

A felszerelve látható Baja-szett megvásárolható a műhelyünkben. Tartalma: 4 sárvédő, orrelem, csomagtartó fedél, hátsó légterelő. További információkért állunk mindenki rendelkezésére az elérhetőségeinken.