2009. január 31., szombat

január 24.
" 19,05. Átjutottunk mindenen. Keményen lenyúlják az embert mindenért, ami egyébként jár, mert megvan mindened. De most már itt vagyunk és haladhatunk a mai célunk felé."

Valahogy nem is olyan régen még tapasztalhatott a magyar utazó is hasonló dolgokat amikor a határállomásra érve a buszvezető leszállt két púpig pakolt nylon zacskóval és rögtön gördülékenyebben ment a határátlépés.... Hát a Földközi-tenger túloldalán úgy néz ki tartják még magukat a jól ismert szokásokhoz....

" 22,16.: Sikeresen megérkeztünk a mai szálláshelyünkre, kb. 20 órára. Megkaptuk a szobáinkat és úgy döntöttünk, hogy ma nem főzünk, hanem együnk az étteremben. Az egész étteremben mi voltunk 8-an, és kértünk két féle kaját, de így is beletellett vagy egy órába mire kihozták. Meg kell jegyezzem, amit kértünk finom volt. Jóllakottan visszavonultunk szobáinkba lefeküdni. Az én szerencsém ma sem volt velem a fürdésnél, mert sem tegnap, sem ma nem volt melegvizem. De itt legalább mire végeztem, megjött a melegvíz is. Ma, mint tegnap is, franciaágyon alszunk egy nagy takaróval."

Hát nem a megszokott európai 4 csillagos körülmények, de hát nem is erről szól ez a történet. :) :) :)


Megpróbáltam összehozni valamennyire időrendbe az üzeneteket... ezek igy egyszerre érkeztek meg ma Csocsi kedvesének Ancsának a mauritán GSM szolgáltatás hiánya miatt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani neki, hogy továbbította nekem az üzeneteket, ezzel könnyebé téve az érdeklődők tájékoztatását.