2009. január 23., péntek

Teljes gőzzel a mezőny után....

Ma kaptam híreket a fiúktól:

„ Elindultunk. A mai táv 860 km, ami kb. 13 óra. Az első kilométeren kaptunk egy követ, így a szélvédőnk pókhálós lett. A legközelebbi településen nézünk valamit, amiből tudunk szélvédőt csinálni. Ha nem lesz, akkor sisakot nézünk, és üveg nélkül folytatjuk. Egyenlőre haladunk, aztán meglátjuk majd mi lesz.”

„A mai utunk 30. percében valami dörejre riadtunk. Kinézve látjuk, hogy Luke az X szárnyújával húz el felettünk. De komolyra fordítva , a fejünk felett elhúzott két darab vadászgép. Ha egyben lett volna az üvegünk, még a pilótát is láttuk volna. Remegés járt át minket tőlük.”

Bízom benne, hogy a szélvédő kérdés megoldódik, de talán ez legyen a legnagyobb gond ami az úton éri őket! A második üzenetből arra a megállapításra jutottam, hogy őket is átjárta a hetes busz csapatának Tatooine-i afterpartyja, bár biztos hullafáradtan dőltek ágynak tegnap, mert már 48 órája nem aludtak… :):)
A Kacsa Team blogján több dicséret is elhangzik a bogarasok leleményességéről és milyen jó volt, hogy a dízel maradványait Csocsi bepakolta a bogár csomagtartójába, hátha pont olyanra lesz valakinek szüksége.
Szurkoljunk nekik, ha ma jól teljesítenek akkor utolérik a mezőnyt és már velük tölthetik az éjszakát.


brez